Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2017 17:35 - Семинар 24/7
Автор: silviagocheva Категория: Тя и той   
Прочетен: 522 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
         Реших да нарека разказа си Семинар 24/7, за да ви споделя моето социологическо проучване в тази възрастова категория. Мили дами, с възрастов периметър от 18 до 45 г., моля, да не гледате с пренебрежение на мъжете с полова зрялост от 24 до 28 г. Аз като една представителна извадка, реших да отделя последните няколко месеца от моя живот, в името на това проучване. Честно да си призная, с огромно удоволствие ще ви споделя опита си. Моля, за лекцията да си приготвите: карта на Слънчевата система, линия или сантиметър, хронометър, дебелометър, нумерологична карта, ластик, синьо око против уроки и копие от Актa си за раждане. Проучването е направено върху 20 произволни обекта избрани на случаен принцип.

Баба ми беше казала, че за да срещна мъжа на живота си, трябва да целуна 100 крастави жаби. Искам да кажа, че мен дори и на 20-та вече ми се повдигаше, до 100 не се наложи да стигна. Разчитам на факта, че нещата в миналото винаги са били хиперболизирани и бройката 20 ще има достатъчна тежест в случая. Сигурно се питате за какво са ви изброените по-горе атрибути. Първо, моля, да си вържете косата с ластика на кок или на опашка като за мъжка свирка, за да не ви пречи при воденето за записките. Второ, вземете пред себе си картата на Слънчевата система, защото искам добре да видите до коя планета от Слънчевата система можете  да стигнете в изпитването на множествен оргазъм. Нумерологична карта ви трябва, за да си изчислите, че въпреки напреднала ви възраст, може да ви изненада приятно мъж с 10, 13 и/или 15 години по-млад от вас. Ако това ви се струва невъзможно, моля, да си направите тест с произволно избрано лично име, с повече от три букви и с рождена година 1990+. За тези, които мислят да направят теста със съществителното име ХУЙ, искам да кажа, че теста ще ви излезе отрицателен. За това пробвайте с поне 4-ри буквено име различно от наименованието на животинските видове: Мечо, Зайо, Охлю и Лъвe. Това е само за експеримента. Моля,  след това, да споделите с групата получените резултати. Синьото око е да го вържете на този, който се представи най-добре с цел да се пази от уроки и зли езици.

Пробвали ли сте в Гугъл да напишете думите в този ред: сантиметър, хронометър и дебеломер. Няма да повярвате какво ще ви излезе в търсачката. Аз лично останах в дълбок размисъл. Излезе ми реклама за лифтове във Витоша, за което нямам обяснение. Горещо моля някой от групата да сподели впечатления; Реклама за 3D мигли – имам обяснение; Прототип на водопроводни тръби – това много образно си го представих  и теглото на златната Каракудата в езерата и блатата. Реших да не отварям следващата страница в Гугъл с риск да не избягам от темата.

Аз лично, в моята практика, сантиметър неползвам, защото съм си хванала мярката от 18 см и веднага мога да изловя симулантите. Хронометър също не ползвам, защото се научих да броя до 10 още в детската градина. Дебеломера го ползвам само в случаите когато не му влиза в трилитров буркан, по съвет на главния редактор на електронното издание на Червената книга на Република България. Забележете, че в тази книга се вписват само застрашени, изчезващи и/или изчезнали биологични видове, живеещи на територията на България, с първо издание от 1984 г. На тези, които още с неразбиране стоят още над картата на Слънчевата система, искам да кажа, че аз не съм световно известния д-р Джон Грей, но гордо мога за заявя, че „Мъжете са от Марс, а жените - от Варна“.

Тези, които смятат, че говоря пълни глупости и, че не е възможно да се разходиш интерактивно по Млечния път с някой, който е многозначително по-млад от вас или е 30 годишен с два минуса, искам да им кажа, че в интерес на експеримента и неговата достоверност, се опитах да пробвам и с мъже 40+. За съжаление опитите бяха провалени, защото няколкото произволно подбрани индивида, имаха следните оплаквания: прищипване на гръбнака между 4 и 5 прешлен 40 %; 30 %  прищипване на опашния прешлен; останалите проценти се разпределиха по равно на шипове и стари травми от казармата. Други се оплакваха от износване на стави, камъни и/или пясък в бъбреците. Тези, които имаха проблем с вдигането на самолета, хитро се измъкваха от темата, че имали проблем с простата. Не искам да изпадам в детайли, нито да си цапам ръцете и да им правя преглед на простата. На моята крехка възраст, нямам и намерение да ставам медицински работник демек санитарен. Процентното отношение е повече от 100, защото някои имаха повече от едно оплакване. На тези, които са на ръба на повдигането, мога да им подам една ръка. Приятел в нужда се познава, но на другите ще ги помоля да се обърнат към съответните медицински органи и да ми се обадят чак след като им излезе окончателната епикризаи с предписанията му за лечение от личния лекар.

Даaa, при излизането с мъже 30 г. минус има известни неудобства.  Много е възможно да те обезпокоят в неудобен час, за да ти споделят, че са си прещипали пръстчето на същото място като в детската градина на шкафчето, докато си преобували напиканите пантофи. Все пак това са им скорошни спомени, не ги съдете твърде жестоко. Както, че имат пришка на крайно неудобно за тях място или, че на източен склон са неравномерно изгорели от западното слънце.

Горещо препоръчвам да избягвайте да правите експеримента с мъже, които живеят с майките си, близо до майките си или имат кармична връзка с бабите си. Не случайно не споменавам нищо за бащите, защото е много вероятно, някой татко с благ глас да ви се обади и явно да полюбопитства с какво толкова сте изключителна, че синът му само за вас говори. Много моля, да се обръща особено внимание на тези позвънявания и да се събират лични контакти за бъдещи семинари.

Сега вземете в ръце копието от Акта си за раждане и ще направим един скромен ритуал,  молебен към майката земя. Преди семинара се чудих дали да направим: молитва за любов, молебен за дъжд, пречистваща молитва или просто ритуал 365 за гонене на злите духове. От всичко видяно последните няколко месеца, си измислих едно кратко стихче, което си го повтарям от време на време. Моля, всички да повтарят след мен:

Призовавам всички Небесни сили!

Моля, чуйте молбите на рабиня Силвия.

Сърцето ми е празно,

Отказвам да приема самотата!

Съедини съдбата ми с подходящия мъж

и нека с ножа на Рамбо отПърва кръв,

да срежа каръка си с мъжете.

Живей за нищо или умри за нещо!

                                                                    Амин!!!

Моля, всички по-горе експерименти, да не ги правите в домашни условия, ама никога!!! Това е много важно!!! Също, да не се заемат с опитите физически и психически неподготвените жени, защото има голяма вероятност от влюбване, забременяване, хормонални отклонения и срив на храносмилателния режим. Аз се жертвах заради вас и в името на науката и социалния експеримент.

За  мое голямо съжаление, искам да кажа, че не можах да покрия на 100 % от мъжката аудитория. Затова оставям темата отворена. Моля, всички дами, които искат да споделят с групата за тяхната хидрология: "Сон Шон Жмо" и за това колко може да достигне нивото на вашата лична река Дунав в сантиметри, да споделят кои извори на знания са ползвали, за да не повтаряме и препокриваме материала.  Винаги имайте предвид, че всичко зависи единствено от вас и от влажността и валежите на мъже предния ден, както и от вашето вътрешно излъчване и емоционална нагласа.  




Гласувай:
0


Вълнообразно


Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: silviagocheva
Категория: Тя и той
Прочетен: 3543
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031